digimarkkinointi

Eikö aikaa löydy markkinointiin tai somekanavien ylläpitämiseen?   Ei huolta, me autamme!   ​ Digimarkkinointi on kustannustehokas keino viedä yrityksesi uuteen kasvuun. Vaikuttavan, monipuolisen sekä personoidun markkinoinnin avulla saavutat potentiaaliset asiakkaasi. Markkinoinnin kohdentaminen mahdollistaa oikean asiakasryhmän tavoittamisen ja näin kasvattaa yrityksen näkyvyyttä.   ​ Kehitämme, suunnittelemme ja toteutamme - yhdessä teidän kanssanne. 

 
 

Sisällöntuotanto

Lisää orgaanista liikennettä esimerkiksi nettisivuillesi.  Kiinnostavan ja arvokkaan sisällön avulla palvelet asiakkaitasi.  Hyödyllinen sisältö kasvattaa myyjän ja asiakkaan välistä luottamusta.  ​ Onko kuvapankkisi tyhjä? Takkuaako tekstin tuottaminen?  ​ Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Hoidamme puolestasi yrityksesi henkilö-, tuote- sekä tapahtumakuvaukset. Kuvaamme nettisivujasi varten myös tarvittavat kuvituskuvat sekä kasvatamme kuvapankkiasi tarpeidesi mukaan.   Liikkuva kuva välittää tunnetta. Suunnittelemme, käsikirjoitamme, kuvaamme ja editoimme mainos- ja esittelyvideot puolestasi.  ​ Oikeanlaisen tekstisisällön avulla asiakkaan on helpompi löytää reitti luoksesi. Kehitämme yrityksesi tarinankerrontaa ja teemme sisällöstäsi ainutlaatuista. Tuotamme puolestasi verkkosivu- ja blogitekstit, tuotekuvaukset sekä yrityksesi esittelytekstit.  ​ “Jos tiedät minne mennä, me löydämme reitin.” 

innovointi

Eikä! Vastaan tuli seinä.  ​ Me autamme sinua läpäisemään kehityshaasteesi synnyttämällä uusia ratkaisuja.  ​ Ratkaisuinnovointi – also known as Synnytys – on Tiimiakatemialla kehitetty toimintamalli, jolla on jo lähes 30 vuoden tuloksekas historia. Menetelmän avulla ratkaisemme kehityshaasteesi ja keskeisen ongelman. 12 tiimiläisen voimin luomme juuri sinulle sopivat ratkaisut ja konseptit.   ​ Emme vain ajattele laatikon ulkopuolelta, me revimme sen kappaleiksi.   Jaa meille haasteesi. 

 

Jätä tarjouspyyntö

Kiitos yhteydenotosta!

 
 

Sivut

+358  44 242 3134

Kympinkatu 3B
40320 Jyväskylä

yhteystiedot