top of page

Digimarkkinointi

Eikö aikaa löydy markkinointiin tai somekanavien ylläpitämiseen?  ​Digimarkkinointi on kustannustehokas keino viedä yrityksesi uuteen kasvuun. Vaikuttavan, monipuolisen sekä personoidun markkinoinnin avulla saavutat potentiaaliset asiakkaasi. Markkinoinnin kohdentaminen mahdollistaa oikean asiakasryhmän tavoittamisen ja näin kasvattaa yrityksen näkyvyyttä.   ​ Kehitämme, suunnittelemme ja toteutamme - yhdessä teidän kanssanne. 

digmarkkinoint
Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto

Lisää orgaanista liikennettä esimerkiksi nettisivuillesi.  Kiinnostavan ja arvokkaan sisällön avulla palvelet asiakkaitasi.  Hyödyllinen sisältö kasvattaa myyjän ja asiakkaan välistä luottamusta.  ​ Onko kuvapankkisi tyhjä? Takkuaako tekstin tuottaminen?  Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Hoidamme puolestasi yrityksesi henkilö-, tuote- sekä tapahtumakuvaukset. Kuvaamme nettisivujasi varten myös tarvittavat kuvituskuvat sekä kasvatamme kuvapankkiasi tarpeidesi mukaan. Liikkuva kuva välittää tunnetta. Suunnittelemme, käsikirjoitamme, kuvaamme ja editoimme mainos- ja esittelyvideot puolestasi.  Oikeanlaisen tekstisisällön avulla asiakkaan on helpompi löytää reitti luoksesi. Kehitämme yrityksesi tarinankerrontaa ja teemme sisällöstäsi ainutlaatuista. Tuotamme puolestasi verkkosivu- ja blogitekstit, tuotekuvaukset sekä yrityksesi esittelytekstit.  ​“Jos tiedät minne mennä, me löydämme reitin.” 

Innovointi

Eikä! Vastaan tuli seinä.  ​Me autamme sinua läpäisemään kehityshaasteesi synnyttämällä uusia ratkaisuja.  ​Ratkaisuinnovointi – also known as Synnytys – on Tiimiakatemialla kehitetty toimintamalli, jolla on jo lähes 30 vuoden tuloksekas historia. Menetelmän avulla ratkaisemme kehityshaasteesi ja keskeisen ongelman. 12 tiimiläisen voimin luomme juuri sinulle sopivat ratkaisut ja konseptit.   ​Emme vain ajattele laatikon ulkopuolelta, me revimme sen kappaleiksi. Jaa meille haasteesi. 

innovointi

Ollaanko yhteydessä?

Kiitos viestistä! Myöpä ollaan yhteydessä.

tarjous
referenssi

Sivut

+358  44 242 3134

Kympinkatu 3B
40320 Jyväskylä

yhteystiedot

bottom of page