top of page

Palvelut

Tehdäänkö
yhdessä?

Haluamme auttaa ihmisiä onnistumaan, koska tiedämme, miten mahtavalta se tuntuu. Innostumme hyvistä tyypeistä - olisitko sinä sellainen?

Markkinointi

​Digimarkkinointi on kustannustehokas keino viedä yrityksesi uuteen kasvuun. Vaikuttavan, monipuolisen sekä personoidun markkinoinnin avulla saavutat potentiaaliset asiakkaasi. Markkinoinnin kohdentaminen mahdollistaa oikean asiakasryhmän tavoittamisen ja näin kasvattaa yrityksen näkyvyyttä. 

 

Kehitämme, suunnittelemme ja toteutamme - yhdessä kanssanne. 

Innovointi

​Ratkaisuinnovointi – also known as Synnytys – on Tiimiakatemialla kehitetty perinteikäs toimintamalli. Menetelmän avulla ratkaisemme haasteesi. 12 tiimiläisen voimin luomme juuri sinulle sopivat ratkaisut ja konseptit. 

Onko nyt laskettu aika? Toimisimme mielellämme kätilöinä uusille ideoillenne.

Sisällöt

Kiinnostavan ja arvokkaan sisällön avulla palvelet asiakkaitasi. Hyödyllinen sisältö kasvattaa myyjän ja asiakkaan välistä luottamusta. Oikeanlaisen tekstisisällön avulla asiakkaan on helpompi löytää reitti luoksesi. 

 

Hoidamme puolestasi yrityksesi henkilö-, tuote- sekä tapahtumakuvaukset. Kuvaamme nettisivujasi varten myös tarvittavat kuvituskuvat sekä kasvatamme kuvapankkiasi tarpeidesi mukaan. Kehitämme yrityksesi tarinankerrontaa ja teemme sisällöstäsi ainutlaatuista. Tuotamme puolestasi verkkosivu- ja blogitekstit, tuotekuvaukset sekä yrityksesi esittelytekstit. 

digmarkkinoint
Sisällöntuotanto
innovointi
DSC04524_edited.jpg

Kuinka voimme olla avuksi?

Tartumme mielellämme haasteeseen kuin haasteeseen.

bottom of page